Thursday, November 5, 2009

Endelig en oppdatering!

Etter at bloggen har vært litt nede grunnet internett og litt forskjellig kommer nå en oppdatering!
For to helger siden var vi i jungelen! En kjempetur som virkelig var verdt pengene. Alligatorjakt, pirajafisking og anakondajakt er noen av aktivitene som ble gjennomført. Siden dette er to uker siden gidder vi ikke å skrive masse mer om denne turen nå, men henviser til bloggene til Fredrik og Kristin.

Tur til Huyana Potosi(6088 m.o.h)
En tur for bare de tøffeste på teamet! Rk, Marianne og Fredrik valgte å begi seg ut på en tur de sent vil glemme. Kort fortalt kom Marianne og Rk på toppen, mens Fredrik måtte bite i det sure eplet og gi seg mens leken var god. Det viste seg senere at han fikk vann i lungene og går nå på medisiner som fungerer godt.
Det kommer et blogginnlegg om denne turen litt senere av de aktuelle deltakerne.

Tur til Chacataya(5400 m.o.h)
Dette må sies å være en tur for de slappere deltakerne på teamet. Ikke at 5300 m.o.h ikke er høyt, men det må sies at vi(Olav, Håkon, Kristin, Sofie og Thor-Andre+ Ann Helen og Rebbekka som også er voluntører ) ikke akuratt klatret opp fjellet. Istedenfor ble det en fin taxi-tur til 5300 m.o.h og gikk de resterende 100 høydemeterne. En veldig fin tur som ga en fantastisk utsikt! (bilder kommer)

Firhjuling!
Thor-Andre, Olav, Håkon, Kristin og 3 andre voluntører dro av gårde på firhjulingtur. En utrolig bra tur som virkelig vekket gutten tilbake i deg. Ikke nok med at vi var omgitt av en natur som virkelig viste hvor stor Gud er, kjøretøyene gikk i gode 70 km/t som må sies å være nok ned bratte fjell!
Virkelig en tur som var morsom å oppleve og som fikk en til å tenke på hvor stor Gud er! Kjempebra!!!

Fra prosjketene vi jobber i:
Fotball: Rk, Marianne, Håkon og Thor-Andre begynner å komme godt igang med jobbinga. Etter en litt vanskelig start har vi nå fått en trener vi følger fast. Håkon og Thor-Andre jobber sammen, mens Marianne og Rk jobber sammen. Er virkelig gøy å se at vi betyr en forskjell for barn vi møter! Må sies at det er endel utfordringer knyttet til språk, men det er sant at fotballen snakker sitt eget språk. Fra og med neste uke skal Håkon og T.A ha to treninger i uken alene! Blir veldig spennende å ha hele treningen alene, uten å ha en hovedtrener med. Men det ordner seg helt sikkert.

Barnehjem:
Har kommet godt igang med arbeidet. Arbeidet er veldig givende, men samtidig veldig slitsomt. Barna har et enormt behov for oppmerksomhet, noe som gjør at man må gi alt hva man har å gi. Man merker at de har et enormt behov for nærhet og oppmerksomhet, og det er veldig givende å kunne prøve å gi dem dette. De har tatt oss enormt godt imot, og vi føler at vi kjente dem fra første dag.

Nå har jentene dratt til Chile for å være der i helgen. Bildene kommer først etter at Kristin har kommet hjem, for hun har alle bildene ;) Guttene skal sykle dødsveien, noe som blir kjempegøy!
En annen stor ting er at Erik kommer imorgen, noe vi gleder oss veldig til. Endelig er vi fulltallige! Han må nok ta det med ro noen dager, men skal etterhvert bli med ut i fotballprosjektene.

Som sagt skal vi få lagt ut masse bilder, men her har dere litt info å kose dere med. Så lenge internett funker så skal vi prøve å oppdatere bloggen litt oftere!

1 comment:

  1. Hei! Endelig litt livstegn! Sweet!(Men skjønner at dere har annet å gjøre enn å oppdatere blogg for oss sofasliterne...) Gøy å lese om alt dere rekker å oppleve! Jeg trodde at jeg var en tøffing som hadde vært på Chacataya, men tar av meg hatten for de som kom til topps på Huyana potosi. Dere er ofte tenkt på her hjemme, men ikke bruk tid på å lengte hjem... Her går det i svineinfluensa og sludd om dagen. Stillt klokka har vi også rukket å gjøre. Så mye nytt å melde fra moderlandet. Vel, fortsett med glade, viktige og minnerike dager! Miss you! -Kirsten Marie

    ReplyDelete