Sunday, October 18, 2009

Ukeslutt!

Det er søndag kveld på Casa Allianza og den første "uka" er over. Vi tenkte å oppsummere den litt:
- Høydesyken. Hvis du ikke visste det er dette den mest kjønnsdiskriminerende sykdommen vi noen gang har vært borti! Alle gutta har fått smake sin medisin, mens jentene har levd lykkelig uvitende om hva de har unnsluppet.

- Hyggelige mennesker. Vi har blitt utrolig godt tatt imot av folkene her nede. Både av de norske utsendingene og Bertha(husmor) som er tidenes hyggeligste menneske. Det er også verdt å nevne de andre volontørene som har tatt vare på oss. Utrolig hyggelige folk!

- Spanskkurs. Slitsomt, lærerikt, minner fra skolebenken. Men absolutt veldig nødvendig!

- Informasjon. Masse, Masse! Bra å vite mye om hva misjonsalliansen står for, før vi selv er ute i arbeidet! Tito(sjefen for misjonsalliansen Bolivia) var en person som virkelig viste engasjement, og glede over å ha oss her. Utrolig fin type!

- Panfløyten til Fredrik! Et punkt som MÅ nevnes. Gikk til innkjøp lørdag for å rekke bursdagen til Thor-Andre søndag. T.A ble vekket av en egenkomponert salme, med en enorm innlevelse. Det kan virke som om pan-føyten ikke kan føle seg trygg, da flere på Casa har reagert sterkt på at de ikke får sove!

Imorgen venter hel dag på El Alto. Her er fotballprosjektet der mange skal jobbe, og det blir veldig spennende å se mer fattigdom enn hva vi har gjort til nå. Her spiller ca 20 000 barn fotball, så dette er et stort prosjekt!
El Alto ligger enda høyere enn La Paz så blir spennende å se hvordan vi takler 600 m.o.h i tillegg til de allerede 3400 m.o.h.
Bilder og nye reportasjer kommer fortløpende i løpet av uka!

No comments:

Post a Comment